دسته‌ها
اخبار

پزشکی گوش و حلق و بینی ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد-یار پزشک

متخصص گوش و حلق و بینی باید حدود ۸ سال آموزش دیده و پس از طی دوره‌های پزشکی عمومی، کارآموزی و قبولی در آزمون وارد کار شود. بیشتر این دانشجویان به یکی از ۸ زیر شاخه‌ی این حوزه گرایش داشته و یکی از حوزه‌های گوش‌شناسی و عصب‌شناسی، حنجره‌شناسی، ساختار صورت و جراحی پلاستیک و اختلالات خواب را انتخاب می‌کنند. در این مقاله در خصوص جراح پلاستیک و متخصص گوش، حلق و بینی و تفاوت آن‌ها با یکدیگر صحبت شده است تا کسانی که متقاضی جراحی بینی هستند، با دانش کافی یک جراح مناسب برای عمل خود انتخاب کنند. درمان بیماری‌هایی مانند میگرن، تیروئید، اختلالات بلعیدن، خوردن و صحبت کردن که می‌تواند مربوط به حنجره باشد، مربوط به متخصص گوش، حلق و بینی است. متخصص گوش، حلق و بینی روی سیستم‌هایی مانند سیستم تنفسی تمرکز دارد؛ اما بیماری‌های مرتبط با حنجره، سینوس‌ها و ساختار صورت و گردن را نیز درمان می‌کند.

بنابراین پزشک علاوه بر مهارت پزشکی، با هنر و زیبایی نیز باید آشنا باشد تا حداکثر میزان زیبایی ممکن حاصل شود. بیماری‌هایی مانند کم شنوایی، اختلال در حفظ تعادل، سوت کشیدن و مشکلات گوش داخلی و خارجی معالجه می‌کند. دکتر بعد از چند سؤال با ابزار‌های مناسب به معاینۀ گوش، بینی و حلق می‌پردازد.

تراکئوستومی ممکن است برای درمان چندین مشکل از جمله سرطان گردن و بیماری شدید حنجره ضروری باشد. در موارد سرطان تیروئید، توده های مشکوک، انسداد نای یا مری، یا پرکاری تیروئید، متخصصان می توانند تمام یا قسمتی از غده تیروئید را بردارند. از دست دادن شنوایی می تواند در افراد در هر سنی رخ دهد و این عارضه، دلایل مختلفی دارد. افزایش سن، قرار گرفتن در معرض صدای بلند، ویروس‌ها، بیماری‌های قلبی، آسیب‌های وارده به سر، سکته مغزی و تومورها میتوانند منجر به کاهش شنوایی تدریجی فرد شوند. در صورتی که اعضای بدن یک فرد بر اثر سانحه نظیر تصادف، آتش سوزی و …

این روش‌ها از نظر مقیاس و پیچیدگی، از جراحی میکروواسکولار تا جراحی که کل ناحیه ی گردن را در بر می‌گیرد، متفاوت است. فهرست روش های درمانی زیر، نمای کلی از دامنه وسیع و گسترده ی کاری متخصصان گوش، حلق و بینی را ارائه می دهد. متخصصان گوش و حلق و بینی با تلفیق دانش پزشکی و مهارت های جراحی برای درمان بیماران خود، میتوانند طیف وسیعی از بیماری‌ها را تشخیص داده و نسبت به درمان آن اقدام کنند. پزشک گوش، حلق و بینی در تشخیص تمام امراضی که به این قسمت های بدن مربوط میشود، تخصص دارد. و همچنین وظیفه تشخیص ، درمان مشکلات گلو ، تیروئید و حنجره را داشته و هر موردی که در خوردن ، بلعیدن و صحبت کردن فرد اختلال ایجاد می کند ، فعالیت دارد. سپس به کشور برگشت و تحصیل خود را در رشته گوش ، حلق و بینی در دانشگاه شهید بهشتی تهران ادامه داد.

دانلود اپلیکیشن درمانکده

مواردی که برای درمان آن‌ها باید به متخصص راینولوژی مراجعه کنید شامل اختلال سینوسی، خونریزی بینی، گرفتگی بینی، از دست دادن حس چشایی، پلیپ‌ها و تومورها می‌شوند. منظور از سرطان ناحیه ی سر و گردن، هر نوع سرطانی است که در سینوس ها، دهان، گلو و حنجره ایجاد می شود. سرطان های پوست سر، صورت و گردن نیز جزو سرطان های ناحیه ی سر و گردن محسوب می شوند و از طرفی، تومورها نیز می توانند روی تیروئید، پاراتیروئید و غدد بزاقی ایجاد شوند. این متخصصان از لحاظ پزشکی، دانش عمیقی درباره ی ناحیه سر و گردن، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی ، سیستم های ارتباطی و حواس پنجگانه دارند. یکسری بیماری متخصصین هستند که جراح می باشند و می توانند هماهنگی مشکلات بین گردن و سر را درمان کنند.

چه شنوایی از دست داده باشید چه دلیل زیرلایه ای داشته باشد، یا اختلال گفتاری، نگرانی های بالانس، یا مشکلات بلع، متخصص گوش،حلق و بینی به شما در این زمینه و تشخیص آن کمک می کند. یک متخصص گوش و حلق و بینی باید تمامی نکات مربوط به درمان مورد نظر را با صبوری و حوصله به بیمار توضیح دهد. متخصصان گوش و حلق و بینی برای تشخیص علت اختلالات ، آزمایش های مختلفی انجام می دهند. سپس براساس آن نوع درمان را انتخاب کرده و در صورت لازم به پزشک دیگر بیمار را ارجاع می دهند. رینولوژی – درمان تمام جوانب اختلالات بینی و سینوس شامل آلرژی، عفونت، بیماری‌های التهابی و تومورها. این متخصصین تومورهای نادر قاعده‌ی جمجمه از جمله تومورهای غده‌ی هیپوفیز را نیز جراحی می‌کنند.

فلوشیپ جراحی گوش

ایشان در آمریکا پس از گذراندن امتحانات مربوطه با اخذ رتبه عالی موفق به اخذ مدرک ECFMG و عضویت در نظام پزشکی آمریکا شد. معرفی بهترین متخصص گوش ، حلق و بینی + لیست ۱۰ تایی _ اگر بدنبال بهترین متخصص گوش ، حلق و بینی هستید ، خوب است بدانید ، آنها در کنار رفع مشکلات شنوایی مجله خبری پزشکی و بینایی ، در زمینه زیبایی ظاهر بینی نیز فعالیت دارند. در حقیقت بیشتر کسانی که برای انتخاب بهترین متخصص گوش و حلق و بینی تلاش می کنند ، قصد عمل زیبایی بینی دارد. تومور‌های بینی، تومور‌های غیرطبیعی هستند که در اطراف و داخل مجرای بینی (حفره بینی) ایجاد می‌شوند.

  • بهترین پزشکان متخصص گوش، حلق و بینی به تشخیص، درمان، جراحی و پیشگیری از اختلالات گوش، گلو(حلق)، بینی، سر و گردن می‌پردازند.
  • بهترین متخصص گوش و حلق و بینی در جراحی این نوع بینی به بیمار پیشنهاد می کند برای به دست آوردن نتیجه ایده آل از جراحی زیبایی بینی مدل بینی طبیعی را انتخاب کند.
  • دسترسی راحت‌تر و سریع‌تر به پزشکان، شما می‌توانید با انتخاب دکمه‌های زیر اقدام به دانلود اپ دکتر ساینا کنید.
  • در این صورت می توانید بدون نیاز به مراجعه حضوری ابهامات خود را در خصوص نحوه مصرف دارو، مراقبت های قبل و بعد از عمل جراحی (در صورت نیاز) و … برطرف نمایید.

جراحی بینی، جراحی پلاستیک و جراحی پلاستیک زیبایی را هم متخصصان ENT انجام می دهند. برای مثال متخصص مغز و اعصاب مشکلات مربوط به مغز یا سیستم اعصاب را درمان می‌کند و متخصصان چشم در درمان مشکلات مربوط به چشم و بینایی تبحر دارند. دکتر منصور نصیری نژاد متخصص گوش، حلق و بینی با بیش از پنج هزار عمل اتوپلاستی موفق از باتجربه‌ترین جراحان در حیطه‌ی جراحی اتوپلاستی گوش هستند. ایشان سابقه جراحی در امریکا، آرژانتین، سوئد، اسپانیا و کشورهای حاشیه خلیج را دارند. متخصص گوش و حلق و بینی در تهران هم‌چنین بر مشکلات سینوسی و پلیپ بینی که منجر به خرناس کشیدن در خواب، آلرژی و اختلالات چشایی می‌شود تمرکز دارد. برای پیدا کردن متخصصان گوش، حلق و بینی مجرب در شهر ری مجتمع درمانگاهی خیریه ولی عصر دکتر عبدالحمید حسین نیا و دکتر منصور نصیری نژاد را معرفی میکند.

دکتر نوید نوری زاده متولد 1358 در مشهد ، در سال 1376 وارد دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد و در سال 1383 موفق به پایان رساندن این دوره شد. سپس برای ادامه تحصیل وارد رشته تخصصی گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد و پس از گذراندن دوره ۴ ساله در محضر اساتید به نام گوش و حلق و بینی کشور موفق شد رتبه اول بورد تخصصی رشته گوش و حلق و بینی در شهریور 1387 را کسب کند. یک متخصص گوش و حلق و بینی خوب در تهران اختلالات گوشی شامل کم‌شنوایی، اختلال ناتوانی در حفظ تعادل، سوت کشیدن گوش و مشکلات حاد گوش داخلی و خارجی را درمان می‌کند. تا قبل از قرن نوزده پزشکان نمی‌دانستند، گوش، بینی و گلو توسط یک سیستم لوله‌ای بهم وصل هستند.