نگران چربی ران هستید؟ انتخاب صبحانه مورد علاقه شما ممکن است دلیل آن باشد

cereal

برای از دست دادن چربی ران تلاش می کنید؟ ممکن است همیشه به کالری مصرفی شما مربوط نباشد، بلکه به انتخاب غذایی که انجام داده اید مربوط می شود. آیا می دانستید که غلات، یک انتخاب محبوب برای صبحانه برای بسیاری، می تواند به تجمع چربی در ران ها کمک کند؟

محققان کشف کرده اند که خوردن غذاهای فوق فرآوری شده می تواند منجر به افزایش تجمع چربی در اطراف عضلات ران شود، حتی اگر فرد کالری اضافی نمی خورد یا ورزش را حذف نمی کند. غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات، وعده های غذایی منجمد، نوشابه ها و میان وعده های بسته بندی شده نه تنها با تجمع چربی مرتبط هستند، بلکه ممکن است خطر ابتلا به آرتروز زانو را نیز افزایش دهند.

برای جلوگیری از تجمع چربی در اطراف ران، فقط اجتناب از جوش کافی نیست. سایر غذاهای فوق فرآوری شده رایج مانند مارگارین، تنقلات بسته بندی شده، هات داگ، نوشابه های گازدار، نوشیدنی های انرژی زا، شیرینی ها، دسرها، پیتزای منجمد، وعده های غذایی آماده، و نان ها و کیک های تولید انبوه نیز باید محدود شوند.

غذاهای فرآوری شده به لطف ترکیبی عالی از قند، چربی، نمک و کربوهیدرات که سیستم پاداش مغز را فعال می کند، به گونه ای طراحی شده اند که ماندگاری بیشتری داشته باشند و مصرف کنندگان را با طعم جذاب خود جذب کنند. در حالی که آنها ممکن است هوس ها را برآورده کنند، مطالعات نشان داده اند که غذاهای فوق فرآوری شده می توانند به طور قابل توجهی خطر چاقی و اختلالات متابولیک را افزایش دهند.

آخرین مطالعه ارائه شده در نشست سالانه انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی (RSNA) نشان می دهد که اثرات غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است فراتر از افزایش وزن باشد، بر ترکیب ماهیچه ها تأثیر بگذارد و خطر پوکی استخوان را افزایش دهد.

محققان رابطه بین خوردن غذاهای فوق فرآوری شده و چربی عضلانی در ران را بررسی کردند و نتایج از طریق اسکن MRI تایید شد.

نکته جدید این مطالعه این است که به تأثیر کیفیت رژیم غذایی، به ویژه نقش غذاهای فوق فرآوری شده در رابطه با چربی داخل عضلانی در عضله چهار سر ران می پردازد که توسط MRI ارزیابی شده است دکتر زهرا آکایا، نویسنده، در بیانیه‌ای گفت: «کیفیت ماهیچه‌های اسکلتی به کیفیت رژیم غذایی بستگی دارد.

این مطالعه بر اساس ارزیابی MRI، کیفیت رژیم غذایی 666 فردی را که بخشی از طرح پوکی استخوان بودند، اما هنوز به استئوآرتریت مبتلا نشده بودند، بررسی کرد.

نتایج MRI افرادی که غذاهای بسیار فرآوری شده می‌خورند، نشانه‌هایی از آسیب یا تحلیل عضلانی را در ران‌ها نشان می‌دهد، جایی که فیبرهای عضلانی طبیعی به تدریج با چربی جایگزین می‌شوند. هنگامی که عضله چهار سر ران آسیب دیده باشد، خطر شروع و پیشرفت آرتروز زانو بیشتر است.

در جمعیت بزرگسالی که در معرض خطر ابتلا به استئوآرتریت زانو یا لگن هستند، اما بدون پوکی استخوان، خوردن غذاهای فوق فرآوری شده با افزایش چربی داخل کشاله ران همراه است دکتر آکایا گفت: جمعیت شناسی یا سطح فعالیت بدنی.

منبع: https://www.medicaldaily.com/worried-about-thigh-fat-your-favorite-breakfast-choice-might-blame-472775

تحریریه پزشک یار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *