
بروزرسانی: 09 اردیبهشت 1404
فیدرهای هوازی چیست؟ محققان می گویند شما می توانید در مواد مغذی و ویتامین ها تنفس کنید
بدن انسان مواد مغذی را عمدتاً از طریق رژیم غذایی دریافت می کند، در حالی که برخی از ویتامین ها مانند ویتامین D از نور خورشید جذب می شوند. اما آیا هوا نیز می تواند منبع تغذیه انسان باشد؟
اگرچه هنوز اطلاعات زیادی در مورد مواد مغذی موجود در هوا در دست نیست، اما مطالعه اخیر عمیق تر به مفهوم "مواد مغذی هوازی" و مکانیسم های جذب آنها برای سلامت انسان پرداخته است.
یک فرد روزانه حدود 9000 لیتر هوا تنفس می کند که در طول عمرش معادل 438 میلیون لیتر است. به همین دلیل، اجزای هوایی که تنفس می کنیم می توانند در دراز مدت بر سلامتی تأثیر بگذارند.
در حالی که تحقیقات زیادی بر روی اثرات مضر آلودگی هوا متمرکز شده اند، هوای اطراف ما نه تنها ممکن است حامل آلاینده ها باشد، بلکه مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین ها، اسیدهای چرب و مواد معدنی را نیز حمل می کند که می توانند از سلامت ما حمایت کنند.
مطالعه قبلی که در دهه 1960 انجام شد نشان داد که چگونه ید موجود در هوا در بدن جذب می شود. محققان دریافتند که کارگران لباسشویی که در معرض ید معلق در هوا بودند سطوح بالاتری از این فلز را در خون و ادرار خود داشتند، اما این مطالعه مسیر ورود آن به بدن را مشخص نکرد.
شواهد همچنین نشان داده است که جوشکارانی که در معرض سطوح بالاتر منگنز در هوا هستند سطوح مضری از تجمع منگنز دارند. یک مطالعه اخیر در ایرلند نشان داد که کودکانی که در نزدیکی مناطق ساحلی با سطح بالایی از جلبک دریایی زندگی می کردند نسبت به کودکانی که در مناطق ساحلی با جلبک های دریایی کمتر یا مناطق روستایی زندگی می کردند، به طور قابل توجهی سطوح ید بیشتری در ادرارشان داشتند، اگرچه هیچ تغییری در مصرف آنها وجود نداشت. ید از طریق رژیم غذایی
در جدیدترین مطالعه منتشر شده در مجله Advances in Nutrition، محققان اصطلاح "مواد مغذی هوازی" را برای توصیف مواد مغذی مفید موجود در هوا ابداع کردند. این مواد مغذی موجود در هوا شامل ویتامین ها، اسیدهای چرب و مواد معدنی است که این مطالعه نشان می دهد که از طریق دو مسیر اصلی جذب می شوند: مسیر تنفسی و بویایی.
این مطالعه همچنین نقش باکتری های معلق در هوا به نام «میکروبیوتای هوازی» را بررسی کرد که ممکن است به حفظ تنوع میکروارگانیسم ها در دستگاه تنفسی و دستگاه گوارش کمک کند.
محققان بر این باورند که این دو مفهوم پیامدهای مهمی برای ساکنان شهری و کسانی که دسترسی محدود به طبیعت دارند، مانند فضانوردانی که دوره های طولانی را در هوای بسیار فیلتر شده سپری می کنند و ممکن است فاقد مواد مغذی هوازی و میکروب های هوازی باشد، دارد.
محققان در این مطالعه نوشتند: پتانسیل هوای پاک برای کمک به تغذیه و سلامت انسان ممکن است باعث ارزیابی مجدد دستورالعمل های مربوط به تغذیه و دسترسی به محیط های طبیعی شود و راه های جدیدی را برای تحقیقات علمی باز کند.
منبع: https://www.medicaldaily.com/what-aeronutrients-researchers-say-you-can-breathe-nutrients-vitamins-472700