دسته‌ها
اخبار

رشته دندانپزشکی معرفی گرایش ها، دروس، درآمد و بازار کار + فیلم رایگان فرادرس مجله‌-یار پزشک

متاسفانه برخی از داوطلبان بنا به دلایل مختلف نمی‌توانند در رشته دندانپزشکی یا رشته مورد علاقه خود قبول شوند. این داوطلبان در چنین شرایطی به دنبال راه‌های جایگزین برای قبولی در رشته دندانپزشکی هستند. آن‌ها زیر نظر اساتید از نزدیک با بیماری‌های دهان و دندان آشنا می‌شوند. دانشجویانی که این دوره را با موفقیت سپری می‌کنند به عنوان دندانپزشک عمومی مشغول به کار می‌شوند. دانش‌آموزان و داوطلبان برای قبولی در کنکور سراسری تمامی تلاش خود را به صورت شبانه‌روزی انجام می‌دهند. آرزوی هر داوطلب و دانش‌آموزی قبولی در کنکور سراسری با کسب یک درصد و رتبه عالی است.

خدماتی که ارائه می‌دهند

برگزاری کنکور در دو نوبت مختلف سوالات زیادی را برای داوطلبان ایجاد کرده است. یکی از این سوالات به منابع کنکور در نوبت اول و نوبت دوم مربوط می‌شود. مجله خبری پزشکی که در یک رشته تخصصی خاص ادامه تحصیل داده باشد (پس از اخذ مدرک دکترای دندانپزشکی) عنوان «متخصص» حتما زیر اسم او و قبل از گرایش مورد نظر ذکر می شود. دندانپزشک به تشخیص و درمان بیماری‌های دهان و دندان می پردازد و از همین رو شاید بهتر باشد که عنوان این رشته را دهان‌پزشکی گذاشت.

فرصت ثبت نام در آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی تمدید شد

دندانهایی که دچار پوسیدگی یا شکستگی و یا اختلال در شکل دندانی می باشند توسط مواد مختلف ترمیمی نظیر کامپوزیت ها و آمالگام ترمیم می گردند. کامپوزیت ها با توجه به اینکه همرنگ دندان می باشند علاوه بر بازسازی ساختار دندان ،باعث ارتقاء زیبایی دندان نیز می گردد. هرچه صلاحیت آن‌ها بالاتر باشد، مهارت‌های بهتر و بیشتری برای درمان مشکلات شما دارند.

معرفی رشته کارگردانی تلویزیون

رشته دندانپزشکی در یک دوره 6 ساله همراه با 12 ترم در اختیار داوطلبان گروه تجربی قرار می‌گیرد. سوالات زیادی در مورد انتخاب رشته دندانپزشکی وجود دارد و داوطلبان به دنبال پاسخ این سوالات هستند. بسیاری از داوطلبان یک سوال مهم در مورد حقوق دانشجویان در رشته دندانپزشکی دارند. آیا دانشجویان در طول دوران رشته دندانپزشکی حقوقی دریافت می‌کنند؟ متاسفانه برخی از داوطلبان تصور می‌کنند که دانشجویان در طول دوران تحصیل حقوقی دریافت می‌کنند. دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی و هنگام شرکت در طرح اجباری به صورت ماهیانه حقوق دریافت می‌کنند. توانایی متخصصان این رشته دندانپزشکی بررسی نمونه های برداشته شده از ضایعات دهان، فک و صورت از لحاظ تشخیص انواع بدخیمی، سرطان و سایر ناهنجاری های بافتی می باشد.

به‌تدریج به دلیل تغییر در شکل استخوان فک ممکن است پروتز دندانی موردنظر یا دندان مصنوعی نیاز به ترمیم و تغییراتی نیز داشته باشد. در برخی مواقع ممکن است دندان عقل نهفته باشد یا این که به‌صورت زاویه‌دار رشد کند. اگر به جراحی برای خارج کردن دندان نیاز باشد، به دلیل حساسیت بسیار بالایی که این کار دارد و با اعصاب حسی – محیطی فک و صورت در ارتباط است، حتما باید این کار توسط جراح دندان انجام شود. هر دندانی که دارای شیار یا شکافی عمیق باشد قابل‌درمان است، اما رایج‌ترین دندان‌هایی که درمان می‌شوند دندان‌های آسیاب هستند.

و در نهایت می‌توانند بیماری‌های دهان و دندان را تشخیص داده و در حد یک دندانپزشک عمومی نسبت به درمان آنها اقدام کنند. رشته دندانپزشکی فعالیت‌هایی مانند بررسی سلامت دندان و لثه، عصب کشی دندان، ارتودنسی، خدمات زیبایی دندان، گذاشتن روکش و … را به داوطلبان گروه تجربی آموزش می‌دهد. بنابراین این رشته در حالت کلی تنها به سلامت دهان و دندان مربوط می‌شود. دوره تحصیلی رشته دندانپزشکی کمتر از رشته پزشکی و بیشتر از سایر رشته‌های پیراپزشکی است.

  • در دوره های آنلاین، مباحث و موضوعات پیش بالینی سال های اول و دوم دوره تحصیلی دندانپزشکی در اروپا ،از طریق برگزاری کلاس ها و سخنرانی های مجازی آموزش داده می شود.
  • علاوه بر این، دانش فنی خود که در طول دوران تحصیل در دانشگاه یاد گرفته اید را به کار می گیرید.
  • تمامی فارغ التحصیلان نیز، بعد از فارغ التحصیلی مدرک دکتری دندانپزشکی دریافت می کنند.
  • متاسفانه برخی از داوطلبان با فرض اینکه نمرات بالایی در سوابق تحصیلی دارند به فکر ثبت‌نام در رشته دندانپزشکی بدون کنکور هستند.
  • یکی از روش‌های سفیدکردن دندان، بلیچینگ دندان است که باعث می‌شود دندان‌هایی فوق سفید داشته باشید.

دندانپزشکی یک رشته کاملا تخصصی است که حفظ سلامت دهان و دندان را به عهده دارد. داوطلبان گروه تجربی در این رشته نحوه رعایت بهداشت دهان و دندان، معالجه بیماری‌های دهان و معالجه‌‌های عملی را یاد می‌گیرند. داوطلبانی که به دنبال قبولی در این رشته تحصیلی هستند باید با تمامی جوانب مثبت و منفی این رشته آشنا شوند. داوطلبان باید بتوانند با مهارت‌های عملی خود به درمان افراد با بیماری‌های دهان و دندان بپردازند. یکی از مهم‌ترین کارهایی که داوطلبان باید قبل از انتخاب رشته انجام دهند، کسب اطلاعات لازم در مورد دندانپزشکی است. داوطلبان باید با معایب، مزایا، گرایش‌های ارشد و دکتری، درآمد و … این رشته آشنا باشند تا با اطلاعات بیشتری به سراغ این رشته بروند.