یک ماده ساده و ارزان که از قبل در آشپزخانه خود دارید

fruits

گنجاندن میوه ها در رژیم غذایی روزانه برای هضم، ایمنی و سلامت کلی بسیار عالی است. اما آفت‌کش‌ها و مواد شیمیایی که روی آن‌ها اسپری می‌شود چطور؟ خوردن میوه های شسته نشده در صورتی که به درستی تمیز نشوند، بیشتر ضرر می رساند تا فایده.

برای کسانی که به دنبال تکنیک مناسب برای شستن میوه ها هستند، نیازی به مایعات میوه شویی گران قیمت ندارند. تنها چیزی که نیاز دارید یک ماده ساده و ارزان است که از قبل در آشپزخانه خود دارید: نمک. دکتر جوزف سالهاب، متخصص گوارش، که در TikTok به نام StomachDoc معروف است، بر مزایای استفاده از نمک برای شستن میوه ها تاکید می کند و راه های آسان دیگری برای تمیز کردن موثر آنها را به اشتراک می گذارد.

در ویدیویی که قبلاً در TikTok منتشر شده است، دکتر سلحاب گفت: «ابتدا با آب جاری سرد شروع کنید و میوه‌ها را به خوبی بشویید، تنها چند قاشق چای‌خوری نمک است.

او توضیح داد: «آب شور می‌تواند آلاینده‌ها، میکروب‌ها و باقی مانده‌ها را از سطح میوه‌ها و سبزیجات از طریق فرآیند اسمز بیرون بکشد. ایمن و غیر سمی بودن آن را به یک انتخاب طبیعی برای شستن میوه ها تبدیل می کند.

ترفند دیگری که دکتر صلحاب پیشنهاد می کند استفاده از جوش شیرین است. با این حال، او هشدار می دهد که ممکن است برای میوه های حساس مانند توت ها ایده آل نباشد. سرکه نیز یک گزینه است، اما ممکن است طعم میوه را تغییر دهد.

برای تمام این روش‌های شستشو، مهم‌ترین مرحله این است که میوه‌ها را به خوبی آبکشی کنید تا باقیمانده‌ها از بین بروند. پس از خشک شدن می توانید آنها را برای تازگی در ظروف نگهداری کنید.

دکتر صلحاب گفت: “خرید محلول پاک کننده میوه احتمالاً هدر دادن پول است. شما به آن نیاز ندارید. مهمتر از همه، از صابون یا سفید کننده دوری کنید. آنها برای شستن محصولات اصلا ایمن نیستند.”



تکنیک شستشوی مناسب نه تنها برای حذف آفت کش ها، بلکه به این دلیل که حتی محصولات ارگانیک نیز می توانند حامل میکروب های مضر باشند، بسیار مهم است. بر اساس برآوردهای سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) در ایالات متحده، تقریباً 48 میلیون نفر سالانه به دلیل مواد غذایی آلوده به میکروب های مضر بیمار می شوند.

آلودگی می تواند در چندین مرحله رخ دهد – نه تنها در هنگام رشد و خرید محصول، بلکه در هنگام تهیه غذا یا به دلیل نگهداری نامناسب. علاوه بر شستشو، FDA توصیه می کند محصولاتی را انتخاب کنید که کبودی یا آسیب دیده نباشند. برای مواردی که از قبل برش داده شده اند، مانند کیسه های کاهو یا برش های هندوانه، حتما آنها را در یخچال یا روی یخ نگهداری کنید، چه در فروشگاه و چه در خانه.

منبع: https://www.medicaldaily.com/gastroenterologists-fruit-washing-tip-one-simple-inexpensive-ingredient-you-already-have-your-472940

تحریریه پزشک یار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *