
بروزرسانی: 31 خرداد 1404
آیا مکمل های غذایی می توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند؟ این چیزی است که یک متخصص تغذیه سرطان می گوید
آیا برای تقویت سلامت کلی خود به مکمل های غذایی روی می آورید؟ این روند سلامتی به ظاهر بی ضرر اکنون توسط یک متخصص تغذیه سرطان زیر سوال رفته است و به شما توصیه می کند که بررسی کنید که آیا واقعاً به آن نیاز دارید یا اینکه غذاهای کامل گزینه بهتری هستند.
دکتر نیکول اندروز می گوید: «بسیاری از ما به مکمل هایی مانند سرکه سیب، کلاژن، لثه های پوست/مو/ناخن، زردچوبه و ویتامین C روی می آوریم، اما آیا می دانستید که مصرف بیش از حد آن می تواند بیشتر از اینکه مفید باشد، ضرر دارد؟» . این متخصص تغذیه و متخصص انکولوژی در کلیپی که در اینستاگرام منتشر کرد، گفت.
او گفت: "به عنوان یک متخصص تغذیه در زمینه سرطان، من اینجا هستم تا به شما بگویم که تکیه بر مکمل ها برای سلامتی می تواند باعث عدم تعادل شود و حتی در برخی موارد خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد." !" ".
اندروز پیشنهاد می کند که مکمل ها عمدتاً برای کسانی است که نمی توانند مواد مغذی کافی را از رژیم غذایی معمول خود دریافت کنند و او آنها را فقط در صورت توصیه پزشک مصرف می کند. نگرانی اصلی که ایجاد می کند خطر مصرف دوزهای بالای این مواد مغذی از مکمل ها است که می تواند مضر باشد، در حالی که همان مواد مغذی در مقادیر کمتری از غذا جذب می شوند.
او در یک کلیپ ویدیویی که در فضای مجازی منتشر شد، گفت: «من هیچ مکملی را مصرف نمی کنم، مگر اینکه پزشکم آنها را توصیه کند، به دنبال مکمل ها نباشید تا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید در واقع می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. تیک توک. او همچنین بر پرهیز از الکل و غذاهای فرآوری شده برای کاهش خطرات تاکید کرد.
اگرچه اندروز مکمل های غذایی خاص مرتبط با سرطان را شناسایی نمی کند، او به چند مورد از آنها اشاره می کند که می توان از آنها اجتناب کرد و توصیه هایی برای جایگزین های سالم ارائه می کند.
1. کپسول سرکه سیب: این کپسول ها که با سرکه سیب ساخته شده اند، سرشار از آنتی اکسیدان هستند و اغلب به دلیل فوایدی مانند کاهش وزن، کاهش رفلاکس اسید، کاهش کلسترول و مدیریت سطح قند خون مورد ستایش قرار می گیرند. با این حال، اندروز هشدار می دهد، "اسیدیته بالا می تواند سیستم گوارشی را تحریک کند و مانند غذاها و داروها تنظیم نمی شود." برای کسانی که به دنبال جایگزین هستند، او گزینه های طبیعی مانند آب لیمو و غذاهای تخمیر شده مانند کیمچی یا کلم ترش را توصیه می کند.
2. مکمل های کلاژن: این مکمل ها به دلیل مزایای بالقوه شان، از ساخت توده عضلانی گرفته تا جلوگیری از تحلیل استخوان، تسکین درد مفاصل و بهبود سلامت پوست، محبوبیت پیدا کرده اند. با این حال، اندروز اشاره می کند که مکمل های کلاژن ضروری نیستند مگر اینکه کمبودی وجود داشته باشد. او همچنین هشدار می دهد که مصرف بیش از حد کلاژن می تواند در جذب مواد مغذی اختلال ایجاد کند. در عوض، او پیشنهاد می کند که غذاهای کامل حاوی کلاژن مانند مرغ، ماهی، تخم مرغ و مرکبات و انواع توت های حاوی ویتامین C را در برنامه روزانه خود بگنجانید.
3. آدامس پوست/مو/ناخن: اندروز خاطرنشان کرد: "دوزهای بالای بیوتین می تواند باعث عدم تعادل شود و در آزمایشات آزمایشگاهی اختلال ایجاد کند. تخم مرغ، آجیل، سبزیجات برگ دار، آووکادو و سیب زمینی شیرین را برای دریافت ویتامین های متعادل انتخاب کنید."
4. مکمل های زردچوبه: این مکمل های غذایی تضمین شده است که مزایای سلامتی زیادی مانند کاهش التهاب و بهبود سندرم متابولیک دارند. با این حال، اندروز خاطرنشان کرد که دوزهای بالای زردچوبه می تواند معده را تحریک کند و بر عملکرد کبد تأثیر بگذارد. او به عنوان یک جایگزین سالم، خوردن زردچوبه در غذا و انتخاب چربی های سالم مانند روغن زیتون یا شیر نارگیل را برای بهبود جذب پیشنهاد می کند.
5. مکمل های ویتامین C: بسیاری از افراد که به دلیل فواید تقویت کننده سیستم ایمنی شناخته شده اند، مکمل های ویتامین C را برای دفع ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا مصرف می کنند. اندروز گفت، اما خوردن بیش از 200 درصد ارزش روزانه می تواند منجر به سنگ کلیه و مشکلات گوارشی شود. وی افزود: برای دریافت ویتامین C طبیعی و متعادل، پرتقال، توت فرنگی، فلفل و گل کلم را انتخاب کنید.
منبع: https://www.medicaldaily.com/can-supplements-increase-cancer-risk-heres-what-cancer-dietitian-says-472973